4 portioner
Ingredienser:
500 g skinn- och benfri laxfilé
2 st chilipeppar
1 paprika
1 tsk salt
Rivet skal och pressad saft av 1 lime
1 msk potatismjöl
2 ägg
1 riven gul lök
½ cayennepeppar
Tillbehör:
1 röd lök
½ paprika
Gurka
Sallad
Tomat
Arla Köket® crème fraiche tomat basilika
Hamburgerbröd
Citronklyftor
Anvisning:
Mixa laxfilén med en stavmixer (går även med elvisp).
Tillsätt alla ingredienserna och mixa igen.
Forma färsen till biffar.
Stek dem i smör tills de blivit gyllenbruna.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhcYVPatlMeFi7xqUwGmbFnhY01Zmp9ooATlYsJXROOSGcqqRyXx0O-MU-bIzqu8jOPjS3PtU75yC2z7dOihhNhv_fKjlK4mHAZBE8em9U-uhD87IGGeS3KaUJ3cnRLpy5vCNxyq49MyvU/s320/Laxburgarestek.JPG)
Tillsätt alla ingredienserna och mixa igen.
Forma färsen till biffar.
Stek dem i smör tills de blivit gyllenbruna.
Sätt nu igång och visa dina bästa skills i hamburger-byggning!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar