4 portioner
Ingredienser:
600 g fläskfilé
Olja till stekning
2 små lökar
1 röd paprika
3 vitlöksklyftor
½ tsk chilipulver
1 krm cayennepeppar
1 liten burk oliver
2 starka korvar (alt. ölkorvar)
4 dl créme fraiche
½ köttbuljongtärning
Salt & peppar
Majskolvar
Ris
Anvisning:
Skär fläskfilén i grytbitar. Bryn den med olja i en stekpanna.
Hacka lök och paprika, vänd ner det i grytan.
Pressa i vitlöken och krydda sen med chilipuler och cayennepeppar.
Ha i oliverna.
Skär upp korven och rör ner i grytan.
Häll i cremé fraiche.
Smula ner buljongen och smaka av med salt och peppar.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhyK93pouUXyoxH3PuVWGOBj1GTMo6nElY_SfezcI2bixm1nlBI2t0dopYjJOrImIqK8n_Jf7c7JAZO6kDXLdnIHHIdhl-TcZExnOuffHznMI_GlcqVKBZMPVtLR-VT9VJpSmh5_09Azmo/s320/Cajunblogg.JPG)
Servera med kokt majskolv och ris, som du kokar enligt anvisningen på förpackningen.
1 krm cayennepeppar
1 liten burk oliver
2 starka korvar (alt. ölkorvar)
4 dl créme fraiche
½ köttbuljongtärning
Salt & peppar
Majskolvar
Ris
Anvisning:
Skär fläskfilén i grytbitar. Bryn den med olja i en stekpanna.
Hacka lök och paprika, vänd ner det i grytan.
Pressa i vitlöken och krydda sen med chilipuler och cayennepeppar.
Ha i oliverna.
Skär upp korven och rör ner i grytan.
Häll i cremé fraiche.
Smula ner buljongen och smaka av med salt och peppar.
Servera med kokt majskolv och ris, som du kokar enligt anvisningen på förpackningen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar